Last minute Fon: még egy hétig olcsó

Eddig 5 euró volt a Fon routere, vagyis a közösségi wifizéshez szükséges router. Jövő héten azonban a bevezető árnak vége, és a spanyol cég 29 euróra emeli a Fon árát. Általában nem szoktunk fizetős dolgokkal foglalkozni, de ez az öt euró még inkább az "ingyen van" kategória. És szeretne venni, most vegyen.
Mert amíg nincs meg a kritikus tömeg Budapesten, addig persze nem is működik a közösség idehaza. Persze mondjuk a nyugat-európai nagyvárosok egy részében már nagyon jól lehet használni.

Címkék: wifi fon
2006.10.29. 20:43. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az akció dec 31-ig érvényes, szal mág van idő bőven:

...

This Offer is valid until December 31, 2006 and is limited to one router per shipping address and registered Fonero (Sales Tax and shipping costs are not included).

...
kár hogy a futárcég 20 eurót kér érte, és összesen már ijen 6ezer forintra jön ki a dolog, 9ért meg már lehet kapni egy edimax wifi routert itthon is.
dy: Ennek nem csak az a lényege, hogy olcsón lesz wifi routered... Sőt, pont nem ez a lényege :)
akkor ezt benéztem, a blogot nem is vettem észre, köszi a linket!
Ez a FON technológia bejött valakinek?Úgy értem, megosztaná velünk a tapasztalatait egy olyan ember, aki rendelt, használja?
webisztan.blog.hu/2006/08/28/fon

Egyelőre inkább külföldön használható jól. Főleg Barcelonában és a többi nyugati nagyvárosban. Ott rengeteg fonera van. De már Ausztriában is. Budapesten egyelőre kevés. Nincs meg a kritikus tömeg.