Az év mütyürjei

Voltak aztán szikrák, melyek nem lobbantak be, de mégis egy (két) pillanatra érdekesnek tűntek, tűnnek ma is. Magyar webes próbálkozások az év végi szavazáscunami sodrásában...

Tök szubjektíven, szerintünk ilyen volt a YouTube-videók "tévésítése" (Stubes), a  címkealapú blogbejegyzés-összerántás (Planet-IH), a vadiúj szilveszteri bulikereső (szilveszter.jo-hely.hu), a blogba passzintható audiofájl (freeblog audio), az össznépi hőmérő (iwiw hangulatmérő), a trackback-pótló (VéleményemtAkarsz), a webcam házasítása a vidóemegosztással (Freevlog), az iwiw kontaktok vcardosítása (iwiwtovcard), és ugyanez picit máshogy (iwiw.lka.hu), valamint a Google magyaros kiegészítése (kutat.hu).

Voltak klassz magyar modulok a Netvibeson. Például a Netpincéré vagy a Chellóé. Egy todo-próbálkozás (dolgomvan.hu) és még sok-sok más is, amikre most nem emlékszünk, de nyilván azokat is szerettük. Vagy nem.

Aki még nem unja, az lökje az ikszeket vagy írja be, ami szerinte kimaradt:

Jelenleg is futó önfeledt szavazásaink még:
2006.12.28. 16:55. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kissé off leszek most. Lesz magyar nyelvű STubes napokon belül - elvileg karácsonyra lettem volna kész vele, de hát a család...
Meg a Webcsatorna.hu-nak is nyomtad, nem? Vagy az már család?
"Okos iwiw belepteto"? :D iwiw2vcard inkabb, mint a masik, csak kicsit mashogy :D
jaj remélem így elküldi :D naah szal, csak nekem nem megy az a chellos netvibes modul? :S