Blogajánló: szex, webfejlesztés, emigráció

Múltkor arra kértünk benneteket, hogy küldjetek be blogajánlókat, elsősorban, de nem csak tech témában. A lényeg az volt, hogy a rövid, három mondatos érvelés kezdődjön úgy, hogy "Akkor olvasd ezt a blogot..." Megígértük, hogy szombaton közzétesszünk a beérkezett ajánlatok közül jópárat. A blogajánlatok továbbra is jöhetnek. Ide küldjétek az "Akkor olvasd ezt a blogot, ha" kezdetű ajánlókat: webisztanKUKACgmail.com

Ha összejön még egy adag, jövő szombaton azt is közzétesszük. Olvassatok jó magyar blogokat! Jó hétvégét! Íme tehát a heti egy post, amit olvasóink szerkesztenek:

online.blogter.hu Akkor olvasd ezt a blogot, ha érdekel a webfejlesztés, a ruby on rails és a szakmai tapasztalatok, személyes hangvételben. A száraz dev mellett olvashatóak itt gondolatok startup-okkal kapcsolatos dolgokról is. Egyébként meg nemrég kapott új design-t a cucc.

ajaxportal.blog.hu Akkor olvasd ezt a blogot, ha az Ajax Amsterdam focicsapatnak szurkolsz, vagy legalább érdekel a holland foci. Az Ajaxportál
december óta üzemel blog formában, amúgy 2000 óta különböző alakban
és terjedelemben ad hírt a piros-fehér csapatról, egyedül itthon.

bebop.hu Akkor olvasd ezt a blogot, ha érdekel egy zenerajongó fiatal építész-hegymászó –aki amúgy macet használ és a felesége segítségével egymagában a magas-tatra.hu szerkesztősége– élete és gondolatai. Egy –igaz összetett és kissé zavaros– mondatban így foglalnék össze mindent, ami a blogomban van.

pazzo.blog.hu Akkor olvasd el ezt a blogot, ha érdekelnek a művészetek. Fotók, grafikák ajánlásával foglalkozik.

bluebunny.freeblog.hu Akkor olvasd ezt a blogot, ha vicces, eredeti gondolatokra vágysz, és nem az írója szomorú életére (és nem a netről készen összeszedegetett jópofaságokra). Vegyes, vicces marhaságok. Néha tech is, de általában nem.

verselo.freeblog.hu Akkor olvasd ezt a blogot, ha vagy olyan elvetemült és épelméjű, hogy kibírod egy számodra ismeretlen ember okoskodását. Vannak rajta versek is, amelyek aztán nem sorolhatók a szépirodalomi művek közé, éppen ezért mókásak. Ja, és érdekességek is, meg persze a nők..

csanad.blogspot.com Akkor olvassátok ezt a blogot, ha érdekel benneteket Új-Zéland. Ha érdekel benneteket, hogy milyen ekkora távolságban új életet kezdeni, milyen buktatói és örömei vannak az önként vállalt emmigrációnak. A blog mérsékelten énblog (persze az is), elsősorban Új Zélanddal az új-zélandi élettel és viszonyokkal foglalkozik.

lilafuge.blogspot.com Akkor olvasd ezt a blogot, ha a szex helyett, néha az evéssel is törődsz…

theitalianjob.freeblog.hu Akkor olvasd ezt a blogot, ha érdekel, hogyan szed össze egy 7 hónapos blog 45 nap alatt 1000 kommentet. Blog Olaszországból, Milánóból, olasz dolgokról és beilleszkedésről magyar módra.
Címkék: blogajánló
2007.02.17. 10:50. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hú, én 4 mondatost küldtem :( (sztem át lett írva az eredeti felhívás)
Ezúton is köszönjük a megtisztelő beválogatást :) Főleg, hogy mi képviseljük az emigráció témakört :-)))
Jobban belegondolva, tegnap fejlesztettem a sablonon, tehát webfejlesztés is kipipálva... azt hiszem beszélek az asszonnyal a harmadik témakör teljesítéséről ;)
Jééé, Novák Csanád még él? :) A magyar szerepjátékos élet híres egy figurája ő... :)
Én is köszönöm a beválogatást, ígérem, igyekszem rászolgálni a bizalomra (és a megnövekedett érdeklődésre).
Szintén köszönöm a bizalmat,és a beválogatást.
Detto, vagyis köszi és megtisztelve. A hétvégén nem voltam itthon és nagyon meglepődtem a megduplázódott látogatószámon, de így már értem.