Kisebb YouTube-hírek

Lehet már tesztelni ugye a YouTube új felületét. Nehéz eldönteni, hogy a régi a jobb, vagy ez az új. Mindenesetre nagyon mély változás nincsen.

Sajnos nekünk nincs megfelelő mobilkészülékünk, de Nokia N95 alatt elvileg például működnie kell a YouTube mobilverziójának. Cím: m.youtube.com.

Múltkor már írtunk róla, de akkor még nem működött. Most viszont él és kiválóan működik a YouTube ReMixer, melynek segítségével saját youtube-os videóinkat láthatjuk el eg-két egyszerűbb effekttel. Valamint össze is fűzhetjük a felvételeket. Érdemes próbálgatni.
Kapcsolódó: videószerkesztők weben és asztalon.

Szintén új fejlesztésük, hogy videófeltöltéskor a Google térképalkalmazása segítségével geotaggelhetjük a videót. Vagyis bejelölhetjük, hogy hol készült a felvételünk. A funkció a "Date and Map Options" menüpont alatt érhető el a feltöltés után.

Valamint egyre érdekesebb a CNN és a YouTube közös kampánya. Az amerikai elnökjelöltektől kérdezhetnek a youtube-erek. Na és persze ne feledjük a popkultúra és a politika egyéb kapcsolódási pontjait sem. Érdemes lenne valami hasonlót idehaza is majd egyszer.
Címkék: youtube videómegosztók
2007.06.16. 16:14. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az interneten nincs "idehaza". Olyan van, hogy 'magyarul' - de minden globális.
Az "idehaza": itteni IP, innen lehet fizetni egy szolgáltatásért. Próbálj meg iTuneson zenét venni az angol interfészen keresztül, Magyarországról.
Nekem N95-öm van, ki is próbáltam a mobil youtube-ot, de nem igazán működik még rendesen. Amikor videót akartam játszani, eddig mindig Timeouttal válaszolt. Meg egyelőre nem is érhető el minden youtube-os videó mobilon. Gondolom ezeket idővel mind átkonvertálják.
Sikerült wifis kapcsolattal videót lejátszanom. 3G-vel nem tudom miért nem ment. Viszont a video minőség a netesnél jóval rosszabb. N95-ön Realplayerrel ment a videó lejátszás és az fel is ajánlotta a videó mentését.
hamár cnn:

beta.cnn.com/

ez is készül rendesen.