A nap örömhíre: ingyenesek lettek a Feedburner pro szolgáltatásai

Mi a jó abban, ha valamit felvásárol a Google? Hogy az adott szolgáltatásnak követnie kell a Google üzleti modelljét. És ez ugye az "ingyen, de hirdetésekkel" elv. Ennek eredményeként lett teljesen ingyenes a korábban felvásárolt Blogger, Picasa, vagy a ma már Google Analytics néven ismert Urchin pro verziója is.

És most ennek eredményeként a nemrégiben Google-tulajdonba került Feedburner két korábbi fizetős szolgáltatásáról is lekerült a dollárlakat. Szóval mától ingyen használható a teljes statisztika-analízis, valamit a MyBrand, melynek segítségével a feed url-jét passzinthatjuk blogunk domainnevéhez.

Már tényleg csak az a kérdés, mikor integrálják a Feedburnert a Google Analyticsba.
Címkék: google ingyen feedburner
2007.07.03. 22:53. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Picasa ingyenes lenne? Csak néhány MB-ig (20-ig, ha jól emlékszem).
1 teljes gigaig, es amugy a program nagyon profi.
Ja 1 GBig? Akkor lemaradtam valahol...
A Google mikor vásárolja fel az Apeh-ot?
Már várom hogy eltöröljék az adót :)
a google lassan úgy működik, mint a háztartás. kimegy a hiperpiacra és bevásárol, hetente, havonta, vagy amikor kedve szottyan.
hát azt azért nem mondanám hogy a picasa nagyon profi, szerintem eléggé el van bonyolítva. legalábbis nekem nem jött be