Teszkógazdaságos játék- és zeneletöltés?

Amíg az Apple központjában Józsi kifakadásán morfondíroznak, az Amazonnál meg keresgélik a térképen Magyarországot, lehet, hogy egy harmadik multi fogja elhozni hozzánk a zeneletöltés kánaánját. Várjuk már nagyon, mint a messiást. Na de ki lesz az? Ja, már a címben leírtam.

A hír az, hogy a Tesco online boltjából több mint 3,3 millió zeneszámot lehet majd letölteni pénzért. Ami még érdekesebbé teszi a Tesco kezdeményezését, hogy a hír szerint videojátékokat és tévésorozatokat is lehet majd szedni a netről. Gondolom először a britek örülhetnek majd, a többi teszkós ország - köztük the one named Hungary - majd csak később. A Tesco Digital állítólag már jövő hónapban elindul.

Az áruházlánc amúgy nem szűz ezen a területen. Évekkel ezelőtt kezdték el az online dvd-kölcsönzős bizniszüket. Ami - ha jól tudom - még mindig nem létezik Magyarországon. Úgyhogy lehet, hogy mégsem ez a cég a messiás. Na, akkor biztosan majd a Wondeer. Haha.
Címkék: zene üzlet tesco
2008.04.15. 18:54. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nah, ha olyan minoséguek lesznek azok a számok, mind maga a Tesco termékek, akkor a kutya megette már most. :D
a csodaszarvas? muhahaha
Kemény 247 forintért letöltöttem az OTP Junior Visa Electron kártyám segítségével a The Last Sahdow Puppets – The Age of the Understatement c. slágerét. DRM-s és csak WinMedia Player nyitja meg. De ha kiirom audio CD-re akkor annyi a DRM-nek (:

Lehet, hogy drágább mint az iStore de ezt legalább használhatom!