Hahh, megint egy magyar start page

Aki eddig nem használt Netvibest (magyar interfész!), vagy Google Personalized Homepage-t, My.Yahoo-t, esetleg asztali feedolvasót, Protopage-et vagy Pageflakest, és esetleg nem tetszik neki a Windows Live magyar kezelőfelülete (live.hu), az nyilván vagy a Netpresszo indulására vár. Ha egyik sem, akkor vagy nem érdekli az egész, vagy a Blogter Hírfigyelőt fogja használni. Az mi? Egy újabb start page (ööö személyre szabható kezdőlap).

A magyarok közül talán erre lehet leginkább mondani, hogy Netvibes-klón. Persze csak ami a dizájnt illeti. Akik szeretik a Netvibes sokoldalú modultámogatását, gyorsaságát, felhasználóbarát kezelőfelületét, személyre szabhatóságát, azoknak ez a személyes kezdőlap-szolgáltatás üresnek fog hatni. De a felhasználó nem mindig racionálisan dönt. Mindenesetre ezen a fronton láthatóan virágzik az a bizonyos ezer virág.
Címkék: google yahoo netvibes start page live.com protopage pageflakes
2006.10.17. 14:16. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.