A legjobb videoblogok: Ask a Ninja és ZeFrank

Megvannak az idei Vloggies nyertesei. A közönség persze hogy a nindzsát díjazta. A zsűri meg ZeFranket, aki 2002-ben már nyert egyszer, a Webby Awardson, és a Time tavaly az 50 legkúlabb szájt közé választotta oldalát.

A közönség díjazta még a börtönbe zárt anarchista fiatal, Josh Wolf videoblogját, és kapott szép számmal díjakat a Galacticast is. Tarrrolt az Alive In Baghdad.

A megújult Rocketboom csak egy zsűri díjat (legjobb hírblog) csípett meg. (A Rocketboom korábbi házigazdája, Amanda Congdon pedig bosszút állt korábbi munkahelyén: nyert az Amanda Across Americával. 1-1.)

Mindkét értékelés szerint a legjobb vlogger eszköz a vpip, melynek segítségével képről vagy linkről induló beágyazott (embed) videót jeleníthetünk meg blogunkban.

Teljes közönségdíj-lista itt, teljes zsűridíj-lista meg itt. Sok-sok kép itt.
Címkék: vlog videóblog
2006.11.05. 21:25. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem beszélve ZeFrank stand up comic megjelenéséről, ami a stílus egyik gyöngyszeme imho.
video.google.com/videoplay?docid=1895918195820925057&hl=en