Re: mobil iWiW

Nemrég írtunk arról, hogy az iWiW esetleg mobilverziót is indítana. Ennek kapcsán írt nekünk egy másik közösségépítő szájt, a Barátikör.com részéről Keller József, aki elmesélte, hogy náluk - igaz nem a magyar mutációra, de - van mobilos verzió. 
Azt írtad, hogy nincs meg mögötte a mobilkultúra... nos a lett portálunk éppen ezen változtatott az országban. Megváltoztatta a mobilozási szokásokat és egy csomó új szolgáltatás elindítója lett. A userek igenis letöltenek egész albumokat a mobiljukon, ha elég jól be van csatornázva minden infó egy helyre. Ezen múlik az egész. A mi felhasználóink 25%-a lép be egyszer naponta a mobiljáról.
Igen, mi is itt sejtjenénk a titok nyitját. A mobilfelhazsnálók hajlandósága talán meglenne nálunk is. Lehet, hogy csak idő kérdése. Bár nem hiszem, hogy a letteknél minden varázsütésre változott volna meg.
Címkék: iwiw social network baratikor.com
2006.11.16. 10:40. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hogy Lett hirtelen olyan sok felhazsnáló
Úgy, hogy jó Lett az applikáció
két dolog kellene magyaroroszágon a mobilos alkalmazások elterjedéséhez:

olcsóbb net-tarifák
normális szolgáltatások

ehelyett van hatalmas árrés + barátokközt letöltés...