Vlogger... csajok. Megint.

Múltkor a Valleywag tréningezte magát házi szépségversennyel (nem csak vloggerek, hanem egyéb startupok reprezentánsai is), most meg a Digital Inspiration mérte össze az összemérhetetlent: a vlogger csajokat. Itt az ideje tehát, hogy egymásra engedjük a két postot és egy overall celebrity deathmatch-csel vessünk véget ennek az álvitának.

Hogy ne legyünk teljesen igazságtalanok, ideteszünk mi is egy-egy képet meg vlog- illetve cégnevet. Jó ürügy ez egyébként arra, hogy egy kicsit szó legyen arról, hogy a v(ideó b)logok Amerikában egyértelműen a smart content w/ nice girl filozófiában készülnek. Talán a Rocketboom nyitotta a sort, még Amanda Congdonnal. Tudnánk persze ellenpéldákat mondani jópárat, de úgy látszik, hogy a videótartalomnál tényleg fontos, hogy ki mondja fel a szöveget.

A tévés bemondókhoz képest annyi a különbség, hogy itt csupán attraktívnak lenni nem elég. Kell a jó tartalom, a stílus is. Ha szavaztok (lehet egyszerre több jelöltre is), akkor szavaztok tehát arra is, hogy milyen maga a vlog/startup.

Szóval először a linkek: amanda across america, 88slide, stirr, citizenagency, ning, podtech, revver, socialtext, mobuzz tv, geekbrief, wallstrip, cnet tv, rocketboom.

 
Címkék: bulvár vlog toplista
2006.12.27. 12:31. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.