Kik a legjobb webkettes csajok?

A webkettes szcéna elsőszámú bulvárkiadványa, a Valleywag megszavaztatta olvasóit, hogy szerintük ki a legjobb csaj az új web világában. (A korábbi legjobb webkettes pasik itt vannak.) Lévén a videobloggereket ismerjük leginkább arcról, nézzük is mindjárt őket. Egyrészt itt van Amanda Congdon, aki a RocketBoom véloggereként vált ismertté, s a botrányt követően most mi sem jönne neki jobban, mint egy kis valleywages dicsőség.



Congdon utóda a RocketBoomnál Joanne Colan (képek itt), aki korábban az MTV műsorvezetője volt. Bár ő a VW listáján nem szerepel, de mi önkényesen beszavazzuk mégis. Aztán van még nekünk Rachel, aki az 88slide-dal vált ismertté (mi több, népszerűvé) a Szilícium-völgy összes sarkában. A VW még ideveszi Joanne Want (Stirr) és Tara Huntot (Citizen Agency). Kik még?
Címkék: bulvár bloggerek videóblog
2006.08.17. 20:01. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.