Kávéhoz: rendhagyó unatkozás

Folytatjuk pénteken beígért bejegyzéscunaminkat. Kivételesen nem érdekes postmorzsákból csipegetünk, hanem. Íme néhány cikk és post, amit nem ajánlunk olvasásra.

Elsőként a New York Times mai szösszenetét, Richard Siklos cikkét nem ajánljuk. Unalmas, későn jött, személyes ömlengéssel induló és érdektelen adathalmazba torkolló kis írás ez a közösségi szájtokról, online közösségekről.

Mi történne, ha fekete lenne a Google nyitóoldala? Ugye hogy senkit nem érdekel ez. Még akkor sem, ha megawattok ezreit takarítanánk meg évente a fekete Googlel-lal. Állítólag.

Ugyancsak kezd unalmassá válni a Valleywag Google-híradója. Most épp azon kellene meghökkenni, hogy egy T-Rex van beállítva a kampuszukba. De nem. Főleg ezek után nem.

És hogy témánál maradjunk. Még a dotkomlufizásnál is unalmasabbak az összeesküvés-elméletek. Még akkor is ha hosszú, bennfentes postban írják meg.

Szintén fárasztó már a metahírszájtok elleni görcsös kapálózás. Most épp egy belga lap próbál pénz kisajtolni a Yahoo Newsból. Ne feledjük, a másik kötelező heti hír, hogy valaki beperelte a MySpace-t szexuális izék miatt. Ezen a héten is volt ilyen. Meg jövő héten is lesz.

Ha láttatok a héten igazán érdektelen techanyagokat, ne habozzatok megosztani velünk. Negatív toplistát ide.
Címkék: kávéhoz
2007.01.21. 12:21. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Milyen lenne a google fekete nyitóoldallal?

Tömören összefoglalva: szar. :)

Annyit megcsináltam, hogy áttettem inverzbe a képernyőt, és borzasztó - de persze ennél nyilvánvalóan profibb designer munkát lehetne végezni, és akkor lehet, jobb lenne.

Csakhogy, nem véletlenül van az, hogy a legtöbben, akik gondolnak a látogatóikra, inkább világos alapot választanak - világos alapon sötét betűket könnyebb olvasni, kevésbé fárasztja a szemet, mint fordítva.
nekem speciel a vilagos hatter jobban bantja a szemem... en inkabb a kontrasztban keresnem a kulcsot, a tul nagy sem jo, a tul alacsony sem. mindegy, milyen az alapszin.
a fekete google egyáltalán nem lenne szar sőt, nem is VOLT szar, hiszen minden a design-on múlik:)

amikor még 1.x-es Firefox-om volt én a googledark greasemonkey scriptet használtam és így láttam:
www.07designs.com/gdark/
SZép dolog felesleges és unalmas hírekkel fárasztani a népet.. :P Persze az én hibám, mert én minden vackot megnézek.
A mySpace eset pedig igenis megér annyit, hogy behúzzuk egy újabb strigulát. Miért baj az?
Egyébként még a mySpaces esethez én bevezetném hogy előbb le kéne csekkolni az illető oldalát, és ha az merénylet a jóízlés és az internet ellen, akkor mehetne a fenébe a keresetével.
az lenne hír, ha a T-rex helyett mondjuk egy életnagyságú (na, jó, az életnagyságnál 10x nagyobb) Bill Gates lenne beállítva.