YouTube Video Awards: először az életben

Egész délelőtt azt nyomoztam, hogy mikor indul a YouTube első videóversenye. A hírek szerint hétfőn, és ez kaliforniai időszámításban is már van. Viszont url-je nem nagyon, és jelenleg a YouTube oldalán sincs meghirdetve, de a jól informáltak szerint ez lesz a helye:
www.youtube.com/YTAwards/ A videókra péntekig lehet majd szavazni, és március 26-án lesz a díjátadó. Lonelygirlök, hajrá.

Na, amíg a Viacom szívja a fogát, a YouTube ezzel a versennyel gyorsan kihúzza az utolsó sámlit is a viacomos MTV (zenecsatorna) alól.

[update1] Ok, eleddig az egyetlen forrás a Mashable. Mindenki rájuk hivatkozva írja, úgyhogy még az is meglehet, hogy nem úgy igaz. Mert gondolom azért észbe kaptak volna, ha már körbeszpemelik a blogoszférát. Bár médiahekknek sem rossz. Na, még van idő. Ha engedékenyen a honolului órát veszem, akkor még majdnem egy egész nap.
Címkék: youtube videómegosztók
2007.03.19. 16:41. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jaja, egyelőre.
erről szól a post második-harmadik mondata.
Nekem se jön be azt írja, hogy 404. :) (jóvan vicc volt)
A Twitteren már reggel óta ment a klink...
De hamá itt tartunk. Az hogy az első videoverseny, hát... Már volt nekik:
web.archive.org/web/20050826053620/http://www.youtube.com/

Nah jó nem most de volt!!! :)
Na, és közben él a szájt. A Mashable megbízható.
Elérhetetlen... :(
HH, neked bejött az oldal?
Nálam is elérhetetlen.