Webisztán - szolgáltati közleménykék

1. Néhány dologról. Egyrészt, az elmúlt napokban IE alatt nem töltődött be a Webisztán. Egy pillanatok persze elgondolkodtam azon, hogy ez bug vagy fícsör-e, de végül győzött a "mindenkinek egyenlő hozzáférést" elve s végül bugként definiáltuk a problémát. </vicc> Szombat óta tehát ismét jelen vagyunk a weben az IE-t használók számára is. Ha egyéb technikai problémát találtok, mindenképpen jelezzétek.

2. A másik, hogy megújult a hirdetődoboz itt a jobb oldalon, és jövő héten elkezdünk kísérletezni egy új hirdetési felülettel is. Továbbra is maradunk a szöveges és releváns tartalmaknál.

3. Szintén rátok tartozik, hogy szeretnénk lenyúlni a Sightseeing ötletét, és egy hétre csak olvasói postokat megjeleníteni a Webisztánon. Szóval "Reader Takeover Week"-et szeretnénk, egy jelentkezőnk máris van. Ha ti is szeretnétek írni egy postot a Webisztánra, jelezzétek valamelyik csatornán (ne kommentben, ha lehet, hanem mailben, IM-en, telefonon). Figyelem: nyilván nem jelentetünk meg minden írást. És indokolni sem fogjuk, hogy melyik post miért került be vagy maradt ki. Immunisak vagyunk ilyen témákban a reklamációkra. Ezzel együtt keressetek meg, ha szeretnétek postolni. Amit kínálunk cserébe: név és blog feltüntetése, valamint...

4. Nyertünk a GoldenBlogon egy csomó mindent. Mint korábban is jeleztük, az ajándékokat köztetek fogjuk szétosztani. Nyilván valami játék vagy kvíz lenne a megfelelő formája az ajándékok szétosztásának. Az egyik ajándékot például a "Reader Takeover Week"-re jelentkezők közt fogjuk kisorsolni. Úgyhogy írjatok, és kellemes szaunázást a hétvége utolsó óráira.

(Ja, és még valami. A jövőben az Index techrovatában megjelent anyagok miatt NE keressetek minket. Forduljatok az illetékesekhez. Köszi.)
Címkék: kávéhoz
2007.07.22. 13:18. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.