Véget ért az olvasók hatalométvétele

Az elmúlt héten főként az olvasók írták a postokat a Webisztánra. A Googlesightseeing nyomán Reader Takeover Weeknek neveztük ezt a hetet. Bemelegítésnek Orosz kolléga és Jocó írt egy-egy postot. Majd következett Németh Ádám lelkesítő (és egyben hiánypótló) írása a Jabberről.

Tőle Gyarmati László vette át a stafétát, akik a mobilos videófeltöltésről postolt. Majd Bártházi András írt a böngésző-a-böngészőben technológia lehetséges előnyeiről. Legalább ennyire érdekes volt Dobó Mátyás vendégbejegyzése arról, hogy egy közösségépítő szájtnak lehet-e akkora hatása, mint a Microsoftnak. Longhand - témában maradva - a közösségi szájtok fejlődési lehetőségeiről elmélkedett.

Majd Bobály Mihály írt egy AdWords-anomáliáról. Ezután pedig egy post következett a távjelenléti rendszerekről, Kovács Balázs tolmácsolásában. Végezetül pedig Benjamin ötletelt a fórumok és a címkefelhő lehetséges házasításáról.

Számomra nagyon tanulságos és érdekes hét volt. Nem csak a postok, de sokszor a kommentek is segítettek abban, hogy egy-két témában mélyebbre lássak. Még akkor is, ha a hét elején testben és fejben inkább a Szigeten voltam. Mégegyszer nagy köszönet a szerzőknek, és ha szerintetek is érdemes volt Reader Takeover Week-et tartani, nem lehetetlen, hogy a jövőben megismételjük valamikor.
Olvassátok a vendégszerzők blogjait. Érdemes.

(Ja, és még valami. Korábban belengettük, hogy a vendégbloggerek közt kisorsoljuk a GoldenBlogon nyert wellness hétvégét. Kovács Balázs lett a szerencsés. Neki külön is grat.)
Címkék: reader takeower week
2007.08.19. 09:11. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

legyen még ilyen csak kitalálhatnátok valami magyar nevet neki mert ez a rídertékóvervík egy kalap fos!
Ááááá, pont most volt időm egyet... Miért is vasárnappal kezdődik és végződik a hét?
Köszi a lehetőséget mégegyszer, akik elolvasták és esetleg még hozzá is szóltak, külön köszönet, Kovács Balázsnak pedig kellemes wellness hétvégét! :)
Én is köszönöm a lehetőséget és a nyereményt is (igazából el is felejtettem, hogy ez is benne van a pakliban), azt hiszem meglepem vele a családot.

A folytatásról: szerintem is lehetne később is még hasonló, érdekes írások voltak (még nem tudtam átolvasni mindet), nekem is még fejben van 2-3 téma.

Magyar elnevezés kapcsán ötlet: "író = olvasó hét", nem a legjobb, de eddig csak ez jutott eszembe.
fordítva... olvasó = író :)
az "író = olvasó" sorrend mellett két érvem van:
1.) az "író-olvasó találkozó" kifejezésre asszociáció
2.) a cikkek elején is általában az írót szokták feltüntetni "szerző:" stílusban

De igazából annyira nem fontos, nem fogunk összeveszni rajta :-)