Könyvbe csomagolt életdiagramok

Amikor februárban beszélgettem Jessica Hagyval, már sejthető volt, hogy blogötlete komolyabb karriert rejt magában. A Venn-diagramokban mesélő bloggernek hamarosan megjelenik első könyve. Kottke a napokban csetelt vele. Kiderül, hogy a sikersztori azóta is töretlen. A miniinterjúért cserébe viszont megajándékozta Kottket egy diagrammal, mely a blogokról szól. Íme.
Címkék: blogok bloggerek mindmapping
2007.10.30. 19:26. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(Rossz kép van linkelve a végén)
Uhh, ez mekkora BS. feny/ubegszal=meme... Szerintem kimaradt a csajnak a kozepiskolas matek, es most baromira tetszik neki, hogy ilyen halmazokat, kepleteket meg gorbeket rajzolgathat. (Erre majd biztos kiderul, hogy fizikabol PhD-zett, de annal nagyobb gaz :) ) Nemelyik pont ugy nez ki, mintha valami mikro-makro jegyzetebol masoltak volna ki. Ott is minden 1/x alaku asszimptota volt, aztan metszett egy masikat :).
Amennyiben hol van ezen diagram?