Szerverlefoglalások, utózöngék

Megdöbbentő, de az m1 (Szólás szabadsága) is foglalkozott a szerverlefoglalásokkal. Stílusosan torrenten érthető el a felvétel. Tóta W. is felébredt, és megírta, amit megkövetelt a macija. Holnap meg a Tiloson Eszpee-ék is ezzel a témával foglalkoznak majd. Én meg felragasztottam a laptopomra a rendőrpalotás belépőmatricát. Végre megint van k****r.
Címkék: p2p torrent beharangozó
2007.11.19. 18:47. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én is szeretnék belépőmatricát...
Eleg benan nez ki. Amugy is, egy lefoglalasi matrica jobban illett volna a laptopomhoz :D
Mocskos szemetek vagytok mind, filecserelok, miattatok nem jut Britneynek meg Russel Crownak tobb drogra penze, miattatok akkora a szegenyseg Kolumbiaban.
Mao: South Park 7. évad, 9. rész

Amúgy lehetne csináltatni 'Lefoglalás 2007' matricákat :D
csak nekem nem megy a mininova?
A Szólás szabadsága fent szokott lenni az mtv videotárában is témákra bontva + ugyanígy a teljes adásszöveg cikkekben is.
Ja, az MTV videotárat szerintem nem népszerűsitik eléggé, pedig marha hasznos. Leszámítva, hogy mikor utoljára néztem, csak IE alatt mentek a videó gombok, FF alatt csak lejátszani lehetett, mint valami live streamet :-)

Viszont a legtöbb műsor az adás után fölkerül. Ott még a bevezető reklámot is el tudom viselni.
Hírbehozó: én "szakértettem" nektek 8 után betelefonálva a Tilosba :)
Nemigaz, hogy mindenki elmegy szo nelkul amellett, amikor a letoltest egy tyuk ellopasaval hasonlitanak ossze!

Ha Geza bacsi tyukjat ugy tudnam ellopni (mellesleg az o beleegyezesevel) hogy kozben neki is megmarad a tyukja meg nekem is... Az olyan lenne mint a letoltes.

Majd ha a szorakoztatoipar nem a profitmaximalizalasra torekszik es nem fordul elo olyan, hogy egy nagy film egyszeruen nem megy a mozikban. (pl 28 weeks later) vagy csak siman nem lehet kapni sehol. (BattlestarGalactica, csak 1.evad van itthon, szar szinkronnal)

Tegyek ok kozze normalis aron, nagy savszelesseggel es esetleg valami plusz szolgaltatassal. (pl minden 3. neten vasarolt film utan valaszthato rajongoi cucc. Illetve vasarlas utan szabadon valaszthassam a formatumot es minoseget. Mondjuk kesobb lehuzhassam HDben is ujra...)

De asszem egyszerubb az ASVA meg ilyen barmok legbolkapott fenyegetozeset fizetni!
amíg a problémán problémázunk, addig időről időre előjönnek a zsaruk, eddig lekapcsoltak 10 szervert, tanulnak, mostantól lekapcsolnak 100 szervert, amik aztán újraindulnak. 1000x lejátszott meccsek ezek.

nyilván a lehetséges megoldásokról kellene, h szóljon a diskurzus, és nem a jogvédők és az ellenjogvédők csatájáról.

szerintem a jogvédők és az ellenjogvédők ebben az értelemben mind hülyék, szabózét és szabógét is beleértve. bocs. a szólás szabadsága is illusztrálta ezt. sajnos.
nekem ujra bejott a bithumen kezdolapja keri ugyanugy fh nevet jelszot de miutan beirom azt irja h helytelen fh vagy jelszo....ez most valami szopatas vagy most kezd ujraindulni es azert nem mukodik???valaki aki tud valami infot leirhatna:))) thx
Állítólag júniusi backuppal indult újra, ha utána regeltél akkor szívás.
Újraindult
Tóta egy fodt rt
kérdem én az és testvérszervezetei most harcolnak forgatókönyvírók jogaiért?