Ismét razzia a hosting-szolgáltatóknál?

15.18 Igen, a legfrissebb hírek is azt erősítik, hogy egy szolgáltatónál voltak csak kint, vagyis nincs nagy olyan nagyszabású akciózás mint tavaly.

15.11
Úgy hallottuk, egyik-másik ftp-szerver ismét működik. Úgyhogy vagy vége a razziának, vagy nem is volt. Vagy a veszélyérzet lanyhult. (Haha.) Persze ismét vannak hírek géplefoglalásokról, de egyelőre a rendőrség néma.

13.32 A múltkori nagy rajtaütés után, úgy tűnik, ismét razziáznak a BIX-nél és több hostingszolgáltatónál. Az asva.info szerint megint ftp-szájtokat keres a rendőrség, ennek köszönhető, hogy több magyar ftp-oldal elhallgatott.

Akinek van infója az állítólagos mostani razziáról, jelezze mailben (hirbehozo at gmail).
Címkék: p2p torrent bulvár kommuniti
2008.03.18. 13:32. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Minden fizetős ftp mehet a szemétprésbe, utánuk meg az asva is
Az FTP-forgalom a vodkafonnál is korlátlan, míg a p2p max. 5GB lehet... Juteszembe. :)
FTP rulZ és WAREZ powaaa, BSA sucks!!!
mert a rend derék őreinek nincs is más dolguk, unatkoznának amúgy-idióta mind, akiknek nincs önálló gondolatuk az ütésen kívül.
Holnap este lesz egy tervezett leállás az Adatparkban..
már csak a kommentek miatt jó lesz ide benézni.
Nem jön a pénz úgy a lemezkiadóknak mint régen, nagy a vízfej, kevés a bevétel. Az ilyen razziákkal akarják a - nem is valós - kárukat forint milliókban realizálni.

Amit én ingyen töltök le azt azért teszem, mert INGYEN kell a dolog, de PÉNZÉRT NEM. Azaz pénzért nem venném meg azt az "alkotást", gyakrabban inkább a mai erkölcsi fertőt kiszolgáló kreálmányt.

Azaz hol itt a kár? Persze a fizetős webhelyek már valóban kárt okoznak, ott megjelenik a bevétel, ami persze a szerzők részére nem folyik be.
Úgy látszik elfogyott megnézték a múltkor lefoglalt anyagokat, így most új cuccra vágynak
"I want to take this time out to say thanks to all the people who sacrifice their life everi day
...who put their necks on the line so that all of us can live normal lives
...who risk everything for people they don't even know
...who sees to it that we all have at least one x-mas present to give, and get, each year.
A huge thank you to everyone who runs warez server."
ez szánalmas. a bújócska és a fogócska is.

a fizetős ftp szervereket elég egyszerű lenne felszámolni. a p2p meg legyen végre legális. (szemben ezzel a feltöltök, letöltök hülyeséggel)
vigyázat, ez a hirbehozo at gmail kicsit becsapós. ;)

van gmail dot hu is, van aki kapásból ezt írja be. :D
Fizetos warezolokat csukjak csak le. Az mar csak azert is jo lesz, mert folyamatosan spammelnek. Emiatt persze eleg konnyu elkapni oket gondolom. Pl. kezdhetnek mindjart a kutakodast a mobilszolgaltatonal, akinel az emeltdijas SMS telszamot mukodtetik. Bar lehet, hogy egy hajlektalan neven van a szerzodes...