Az összes emailt magyarra fordítja a Gmail

Tovább folyik a Google-szolgáltatások integrációja. Nemrégiben bekerült a Gmail kísérleti alkalmazásai (Labs) közé a fordítás funkció, melynek segítségével tetszőleges nyelvről fordíthatjuk le tetszőleges nyelvre a beérkező emaileket.

A funkció a Google Translate integrálása a Gmailbe. És bár egyelőre meglehetősen vicces eredményeket dob például egy angol levél magyarra fordítása, azért valószínűleg hasznos lehet, ha épp egy francia vagy japán cégtől kapunk nagyon fontos levelet. Esetleg ha a nyaraláson megismert thaiföldi útitársaink megfeledkeznek arról, hogy mi nem beszélünk thaiul. Valamint megtudhatjuk végre, hogy mit rejtenek a közép-szibériai spamlevelek...

Lévén a magyarra fordítás egyelőre döcögősen megy a Google-nak, azok vannak előnyben, akik beszélnek angolul, így a fordítások is sokkal érthetőbbek és pontosabbak lesznek.

Címkék: google gmail magyar fordítóprogram google translate
2009.05.20. 14:41. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem nagyon vicces:
Ha Ön saját magának komoly PHP fejlesztő és akkor
Szeretném megtudni a legújabb trendeket a PHP Webfejlesztés, nem habozzon megvásárolni ezt a könyvet. Úgy rendelkezik, nagy áttekintéseket sok
területen, amely a legújabb technikákat és módszereket, hogy Nagy PHP alkalmazásokat.
jah, bár a pornolize viccesebbet gyárt.
Tök jó szolgáltatás, pont mindig olyanokkal szoktam levelezni, akikkel nem beszélünk közös nyelvet. :)
Arról nem is beszélve, hogy érdekes cég az, amelyik japókkal tart kapcsolatot, de nincs céges emailrendszere ;)
Jó a Google Translate, ha nekem németről, vagy más általam ismeretlen nyelvről angolra fordít az már általában sokat segít.
"...közép-szibériai spamlevelek..."

Ez tetszett :D
@szpali: Azt simán vágtam eddig is. Már három konténernyi Viagrám van otthon! :D
erezni fejlodest a translate forditasi minosegeben? varhato hogy egyszer hasznalhato lesz vagy a statisztikai forditas ennyi tud a magyarbol kihozni orokre?
Elgondolkodtató. Hogy ez is...