Megérkezett a Froyo az európai HTC Desire-ekre

Az Android-közöség már majdnem feladta fejben, minekután vasárnap délig sem érkezett meg a hét végére ígért frissítés. Ám délután 2 magasságában mégiscsak kilökte a HTC az Android 2.2-t a Desire-ekre. Úgyhogy mindenekelőtt lélegezzünk fel, és feledjük az elmúlt napok frusztrált update-nyomogatásait.

Mélyüljünk el most az újdonságokban. Van rá egy egész délutánunk. Kit érdekel a Forma-1 magyar nagydíj, amikor 720p-ben lehet videót rögzíteni a hipergyors telefonunkkal. Ráadásul van magyar prediktív szövegbevitel, App Share, Send to Phone, Voice Search, és ezeregy jóság a Desire-ben.

(Ha valaki erre izgul: CaffeinMarkon 4800-5670 között mozog a froyósított Desire. Ami állítólag valamivel még jobb érték is, mint amit a Nexus One 2.2-nél lehet mérni.)

Egy óra nyomkodás után azt tudom mondani kedves barátaim, hogy kaptunk egy új, még jobb telefont a kezünkbe...

Címkék: htc htc desire froyo
2010.08.01. 15:03. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A magyar prediktív szövegbevitel azt jelenti, hogy végre pontosabb lesz a gépelés, mert megnagyobbítja a találati felületet a valószínűleg gépelni akart betűknél? Vagy azt jelenti, hogy kidobja azt a szót, amit szerinte gépelni akarunk? Előbbinek örülnék, utóbbit sztem nem használnám.
sztem az utóbbi...mindenesetre kíváncsi lennék, mennyire jól osztja a szavakat, mert az Anysoftkey, amit én használok, néha elég béna...
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy nincs véletlenül valami infótok arról, hogy Legendre mikor érkezik a froyo?
@agyvihar: az nagyon tuti lenne...én is csorgattam rá a nyálam nemrég :)
Yesssssssss!!!. Már töltöm is lefele
A prediktív, legalábbis ebben az esetben, azt jelenti, hogy szótár alapján dolgozik. Sose használtam ilyet, idegesített, most se használom.
Hmmm Még csak most próbálgatom a prdektív bevitelt.....eddig bejön, hogy magyar.... de az zavar hogy ha két nyelvet akarok használni (angol és magyar) akkor nem igazán használható mert mindenáron angol szavakat akar írni.....
Tudna nekem valaki segíteni, hogy honnan tudom letölteni nekem is desire-m de a telefon csak az egyel előtti frissítést dobja ki a htc oldalán meg nem találom a válaszokat előre is köszönöm.
szatomx, ha neked nem jelent meg, az azért is lehet, mert nem kártyafüggetlen a telefonod, úgyhogy a szolgáltatód fogja kibocsátani a frissítést 1-2 héten belül (ami lehet pár nap is).
Az enyém telenoros és magától jött a frissítés vasárnap ebéd után. Tehát ez nem szolgáltató-függő szerintem.
onion az biztos hogy nem szolgáltató függő es tuti hogy europai modell mert a dobozára is az van ráírva a motoker kft től lett véve.
Na megoldódott addig nem adta ki a froyo frissítést amíg nem volt felrakva az előző.
Igazak azok a híresztelések, miszerint visszavonták az update-t? Ha ez igaz, következtethetünk arra, hogy a mostani nem a végleges 2.2?
@Binsz: nincs valami forras ehhez a pletykahoz?
@hírbehozó: Nincs hivatalos forrás, éppen ezért kérdezem. A Mobilarénán dumálnak róla: sok a bug, van pàr beígért és mégsem kijött fícsör, tesztszagú a frissíthető telefonok száma és leállt a frissítèsi lehetőség. Ez utóbbi szerintem inkább ingadozik.

Nálam sok bugot hozott a 2.2, de Factory data reset után nagyjából helyreállt a rend.
Az update image a helyén van, és twitteren se irják hogy ne lehetne updatelni.
Nem lehet updatelni, meg mindig semmi hir?
Nekem sikerült az upgrade :(
Azóta nem megy a gps, az aksi fogy mint állat, eldobja a wifit, a képernyő görgetés akadozik, stb.... :'(

Tudja valaki hogyan lehet downgredelni?
Nem tudja valaki, hogy hol tartanak még raktáron HTC Desire-t? Az egész országban sehol sem találok, ASAP kellene(és nem használt)...