Bréking: 3 milliárd forintos tőkebefektetést kapott a Prezi

A magyar startup cég második fordulós befektetője az Accel Partners, mely többek között a Facebook, a Dropbox vagy a Rovio korai befektetője is.  

A mostani 14 millió dolláros (azaz kb 3,3 milliárd forintos) befektetést a 2009-es másfélmillió dolláros első körös befektetés előzte meg. Jelenleg 7 millió regisztrált felhasználóval rendelkeznek világszerte. És aktívan terjeszkednek az ázsiai piacok felé. 

Az Accel részéről Andrew Braccia vezette a Prezivel folytatott befektetési tárgyalásokat, ő egyébiránt tagja lesz a Prezi igazgatótanácsának is.

A most kötött üzletről a hvg.hu is részletesen ír.

Közel egy éve írtunk róla, hogy a Prezi nem csak irodát cserélt Budapesten, de a céget is fejlesztették. A 2011-es céljuk az volt, hogy az év eleji 25 főről 50 főre nőjenek. Az új tőkebefektetés nyomán tovább emelik a tétet, és a Ustreamhez hasonlóan a közel 100 fős budapesti iroda megteremtése a cél. 

Ha már Ustream: az amerikai-magyar fejlesztőcég 2010 februárjában kapott 14 milliárd forintnyi befektetői pénzt

Címkék: startup tőkebefektetés prezi prezi.com prezentációkészítő
2011.12.15. 08:59. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak mondom, h azota volt egy 10 és 6 millio dollaros befektetes a Ustreamben.. Ha a prezi bréking news, akkor ez is ;)
+ Létrejön a Ustream Korea

techcrunch.com/2011/11/04/ustream-ceo-john-ham-steps-down-to-work-on-new-startup/
techcrunch.com/2011/10/25/ustream-forges-joint-venture-with-south-koreas-kt-corp-raises-10-million/