Kávéhoz: a hét linkfelhője ;-)

Az elmúlt hét néhány témája, kis kék linkekben elbeszélve:

Post a ReadWriteWeb-en a sikeres magyar webes alkalmazásokról Mi a szemantikus web? És miért nem jön már? Miniinterjú Kolosi Péterrel (RTLKlub) a Webisztánon Az egyetlen post, ahol szabad a flémelés Elindult a Blog.hu Megmutattuk, milyen belülről a Webisztán Milgram-projekt az iWiW-ismerősökre Miért ne vásárolnánk social networkben? Hogyan húzzunk ki egy kis pénzt a Gugliból?

Ugyancsak a héten történt, hogy egyéves lett a Blogter, elindult a segítségblog. És mindenki Wii-t, PS3-at vagy XboX 360-at szeretne. Jövő héten beszélgetéssel kezdünk, aztán 30-án jön a Vista. Kellemes karácsonyi vásárlást mindenkinek.
Címkék: kávéhoz linkfelhő
2006.11.26. 19:11. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy ilyen linkfelhő hasznos lenne a blog.hu címlapon is :)
A végén még a seo-versenyt is megnyered ezzel a linkfelhővel. :-)
A "cimkek" merete az olvasottsaggal aranyos?
szerintem nem az olvasottságtól függ
Légyszi ne használjátok ezt a szót többet kommentbe, mert a végén még a Webisztán nyeri a versenyt, és én szeretném :)
Arra már ott van harzol blogja: kereso.blog.hu/2006/11/09/linkfelho. Szerintem az utolsó pillanatban fogja kitenni rá a linket.

Egyébként a betük nagysága azt adja meg, hogy az adott tag hányszor szerepelt.