Mitől kell a legjobban rettegnünk 2007-ben?

Hiába mondják, akkor sem hisszük el, hogy jövőre nem lesz fizetős az iWiW, hogy nem jelennek meg a blogokon a hirdetések és a háttérzenék, hogy nem oszlik fel a Bitlisz. Még mindig félnünk kell attól, hogy a Wikipedia magyar kiadását elárasztják az aktuális és népszerű szócikkek, hogy a miniszterelnök nem elégszik meg a bloggal, és podcastba, sőt, mi több: vlogba töri a bicskáját.

Továbbra sem sikerült senkinek megnyugtatóan bizonyítani, hogy jövőre nem lesz Golden Blog, a viagrás és pénisznagyobbítós spamlevelek nem fognak visszabeszélni ha kitöröljük őket. Eloszlathatatlannak tűnik az a rémkép, hogy jövőre minden egyes ismerősünk más és más social networkből fog meghívót küldeni nekünk.

Nem sikerül elhesegetnünk a nyilvánvaló tragédiát, amint a weben minden hasznos tartalom fölé, köré, alá, rá bannervillogások kerülnek, s a csetszobákban, blogkommentekben, instant üzenetküldőkben megjelennek a háromdimenziós, beszélő-nyikorgó emotikonok.

Frusztráltan és félve kell itthagynunk ezt az évet egy még félelmetesebb következőért. Szavazzuk meg, mitől félünk a leginkább. Ne kegyelmezzünk a rémeknek.

Aktív szavazásaink még:
Címkék: toplista
2006.12.29. 10:15. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az iwiwért nem lenne kár..
Az ilyen semmilyen postokat hanyagoljátok már légyszi, ne kelljen leiratkoznom.
nem kívánságműsor. ugord, ha valami nem tetszik. vagy iratkozz le.
Kifejtenéd, hogy milyen okból retteg bárki azon, hogy "A Wikipedia magyar kiadásában megjelennek az aktuális szócikkek"

"az aktuális és népszerű szócikkek"??

Magyarul olyan témák, amiket a nyomtatott irodalom még nem dolgozott fel (mondjuk a türkménbasi halála, vagy a Thaiföldi puccs) és sok embert érdekel ("népszerű").
Nem lehetne a teljes cikket elerhetove tenni rss-en keresztul? Nagyon bosszanto, h egy bekezdes utan fel kell latogatni az oldalra. Szerintem igy semmi ertelme nincs.
dzsimbo: teljesen jogos. dolgozunk rajta. a probléma "globális" a blog.hu alatt, de rmeélhetőleg hamarosan megoldódik.
Az eddigi 17 szavazó közül lenne valaki, aki válaszol a fenti kérdésemre, azazhogy miért retteg pontosan a Wikipédiával kapcsolatban?

Köszi.
Gondolom nem a türkménbasira gondolt hh a wikivel kapcs, hanem a "perc-emberkék perc-szócikkeire", ami akár zavaró is lehet. Persze ennél nagyságrendekkel nagyobb gáz a spam, de a fölsorolt dolgokat nem is lehet összehasonlítani.
Bloghirdetések most is vannak, még twá-nál is. Mosolymanókból (emotikonok...brrr...) már így is van egy tonna.
Viszont az iwiw nem lesz fizetős. Nem gondolhatjátok komolyan, hogy ebben az országban ez működne.