Blogajanlo: matek, Juve, Mac, tuzoltas

Belgiumban AZERTY billantyuzetet hasznalnak, amivel tobb mint buntetes irni akar egy mondatot is a QWERTY-n szocializalodott embernek. Azert a blogajanlot nem hagyom ki. (Aki kimaradt most, az kuldje a blogajanlot jovo szombatig. A formai kovetelmenyek ugyanazok. Reszletek itt. A friss blogajanlokat ide kuldjetek.)

sfblogs.net Akkor olvasd ezt a blogot, ha szereted a sci-fit és/vagy fantasyt, ha
kíváncsi vagy, hogy látják a világot az sf-fanok. Sőt, elindíthatod a
saját sf blogodat is, ha akarod.

kobak.org Akkor olvasod ezt a blogot, ha érdekel a matek, tantási tapasztalataim, no meg ismerkedésem az apai örömökkel, gondokkal. Ja, mellesleg van itt jópár fénykép, érdekesség, podcast, meg rengeteg mac, apple, linux. És nincs harmadik mondat. :-)

tuoszol.freeweblog.hu Akkor olvasd ezt a blogot, ha érdekel a tűzoltók munkája, a tűzoltóság. Kicsit pontosabban a szolnoki tűzoltóság. Ebben a blogban jelentetjük meg fontosabb híreinket, eseményeink rövid leírásait.

clog.blog.hu Akkor olvasd ezt a blogot, ha szereted a tanulmányokat, a jenkiket, meg a szovjeteket. Tudod miről szól ez alapján? :)

mindenlehetseges.freeblog.hu Akkor olvasd ezt a blogot, ha at tudsz lepni a sajat korlataidon, es elhiszed, hogy minden lehetseges. Blog, az Ausztraliaba valo kijutasrol, es az ottani uj eletrol szol.

ujlakas.freeblog.hu Akkor olvasd ezt a blogot, ha lakást készülsz vásárolni, vagy eladni, vagy vásároltál már, vagy adtál már el, vagy szimplán laksz valahol. Az író kerekeszékes, ez a nézőpontját erősen befolyásolja. Továbbá ha épp nem lakásdolgokkal van elfoglalva, akkor honlapokat készít, bár ez a blogból csak néha derül ki :-)

blog.xorp.hu Akkor olvasd ezt a blogot, ha érdeklődsz a Macintosh világa iránt. A blogon többnyire saját hasznosnak talált információkat és programok ajánlásait lehet olvasni. A rövidebb bejegyzések között Mac-es és Linuxos hosszabb leírásokat, Howtokat is lehet találni. E mellett saját debreceni életemből, élményeimből bogarászhatsz kedvedre, és akkor még az oldal nyújtotta Podcast lehetőségről nem is szóltam.

rrd.1108.cc Akkor olvasd ezt a blogot, ha nem találsz egy webbel kapcsolatos leírást magyarul, vagy kíváncsi vagy arra, hogy valaki más hogyan old meg php, css, és hasonló problémákat.

juventuz.freeblog.hu Akkor olvasd ezt a blogot, ha érdekel, mi történik a Juventus csapatával a Serie B-ben, azaz a másodosztályban. Itt megtalálható minden friss hír, pletyka, ami Olaszország egyik legpatinásabb csapatával kapcsolatos. Olvashatók továbbá az edzők, játékosok, vezetők által adott nyilatkozatok, mérkőzés eredmények, és még sok más érdekesség.

antaldaniel.blogspot.com Akkor olvasd ezt a blogot, ha érdekel, hogy egy-egy neten keringő karakteres fotó, grafikon, statisztika, térkép vagy haiku kapcsán hogyan gondolkodik egy közgazdász valamilyen társadalmi jelenségről.

Korabbi blogajanlo:

Címkék: blogajánló
2007.02.24. 12:47. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köszönöm! :)
clog
Szinten kosz a "reklamot" :) Eljenek a Magyar blogok :)
Nem csak belgiumban, a franciaknal is... :)
Köszönet, hogy ilyen nagyszerű társaságba választottatok be. Jó magyar blogok, tartsatok össze :)