Magyar celebek a Twitteren

Múltkor már jeleztem, hogy vannak olyan magyar celebek, akik aktívak Facebookon. Akár úgy is, hogy nem tudnak róla, hogy aktivitásuk bárki számára látható, aki csak tagja a facebookos Hungary networknek.

Miként a Facebookot, úgy egyelőre a Twittert sem használják tudatosan a magyar celebek. Egy-két kivétel van csak. Talán jelenleg a legjobb példa Papp Timi koreográfus (@papptimi), aki ugyan nem tartozik hazánk legismertebb emberei közé, viszont jópár celebbel van napi kapcsolata. Mostanában például arról csiripel, hogy hogyan készülnek Zséda koncertjére. De szép számmal publikál képeket is.

Magyar celeb vonalon talán még Zimány Linda (@LindaZimany), Zentai Márk (@markzentai), Steiner Kristóf (@kristofsteiner), Puskás Péter (@apuskaspeti), Árpa Attila (@AttilaArpa) vagy Bognár Évi (@MissEvi) említhető. Ő egyébként a Twitter szerint Kínából ír angolul, és ezt a blogot futtatja.

A hazai pornóipart egyelőre csak a friss twitterezőnek számító Kovi képviseli. Nem úgy, mint a tengerentúlon. Van még nekünk Náksink és Brunnerünk.

Szóval a népszerűbb magyar celebek egyelőre nem fedezték még fel a Twittert, mint ahogy a Facebookot sem. Pedig nyilván percek alatt népszerűvé tudna válni jó pár magyar híresség ezeken a közösségi csatornákon.

Bár az is igaz, hogy múltkori felmérésünkől az derül ki, hogy a magyarok elsősorban nem is a magyar, hanem a nemzetközi hírességekre kíváncsiak. Ők meg már úgyis fent vannak Facebookon, Twitteren...

Címkék: magyar bulvár twitter
2009.05.19. 17:22. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

http://twitter.com/apuskaspeti
http://twitter.com/brunner
twitter.com/beatmanludmilla
Kovi ráébresztett, hogy "Tatár Csilla kísértetiesen hasonlít Maya Goldra."

Határozottan van benne valami. :D
azt mondja meg nekem valaki, hogy windows gadget nincs is twitterhez?
@charlie: de van, pl a Twadget Vistához.
kovi twittjei abszolút nullák. kezdetben a brunner beírásai is ilyenek voltak sőt még annyit sem értek. azóta nála már javult a helyzet.
véleményem szerint egy celebet attól még nem követnek a saját rajongói sem ha csak arról informál, hogy "most pedig eszek, jó?" vayg 2 egymást követő nap ennyi jön le tőle, hogy "ma jó napom van" "ma nem annyira"
felnéztem zimány linda képei közé és megláttam a pár napja feltöltött covergirls képet :) azonnal eszembejutott valami és, hogy más is emlékezzen rá, írja be a google-be ezt a 4 szót: "zimány linda sugarbird lopás"
ez most már komolyra fordult? a webisztán lecserélte magát fészbuk-iwiw-twitter hírforrásra? sajnálom hogy az egyik legjobb webes blog így elsüllyedt.
azért be-benézek ezután is, csak így 3mp alatt végigolvasom a híreket, lévén ezek nem hírek. furcsállom, hogy tömegével van emberek a földkerekségen, akik eme fent említett semmire kiváncsiak.

@assem: francba. nem mertem bevallani magamnak sem... azért nem csüggedek, és elkezdek a mostani bulwárisztán elöl menekülni mondjuk a jobb oldalon található KORÁBBAN blokkba turkálni. Azért írt a HH rohadt jó cikkeket is anno... Ajánlom mindjárt a 2008 december-től lefelé linkeket. Felfelé semmiképpen ne menjél. :(
Egyszer lenne olyan az életben, hogy a celebek valahova nem teszik be a lábukat...
@tóbiás: majd ha úgy írja: webysztán :) na akkor lesz bulvár.
Kovi tweetjei nekem nagyon tetszenek. Egyszerű, velős, előtte abszolút nem olvastam senkitől ilyet. Volt 1-2 amin nagyot röhögtem.
@angelday-től tudtam meg, hogy Kovi is használja :)
és a celebek is angelday-t követik... :D
szerintem marhára érdektelenek, nem is tudnának mit írni, azon kívül, hogy éppen mit esznek
Tényleg jobb volt a Webisztán régebben... új "web2.0-s" cuccok, beharangozók, ajánlók, érdekességek..

Most meg wiw + twitter blog.
szánalom ez az egész... porhintés
LOL, pornórendező celeb... Jó pornófilmet bárki tud rendezni: kell hozzá legalább egy jó csaj, és úgy kell megcsinálni, mintha nem pornófilm lenne, hanem igazából nyomnák. Nemtom ki a francot érdekelnek ilyen hülyeségek, hogy történet, jelmezek stb. Mekkora baromság ez, valakinek ebből áll a munkássága... Komolyan, valaki azért néz meg egy ilyen filmet, mert Csillagok Háborúja jelmezben vannak a szereplők? :D lol
@Charybdis: tény, hogy kovi munkássága kb annyi agymunkát igényel mitn egy szoláriumoslányé.
Érdekes látni, hogy az oldalunk twittjeit többen követik mint a cikkben felsorolt összes celebet egybevéve. :D És hamarosan HH-t is lehagyjuk.

Ezen az oldalon megnézhwetitek hogy alakult a követési tendencia.

http://twitterholic.com/mp33portal/

Mindenki átírhatja a saját nevére. Szép grafikus statot kap.
@=ALARM=: azt azért jegyezzük meg csak így a margón, hogy te ezeknek a követőknek a 95%-át úgy szerezted, hogy ész nélkül mindenkit bejelöltél követésre akit csak értél. :)
@[imi]: Ez a twitter lényege, nem? :P
@Charybdis: Valószínűleg Te is megnézted Kovi filmjét, ha tudod, hogy milyen jelmezben vannak a szereplők. Amúgy tök hülyeséget írsz. Miért kapott Kovi annyi díjat és miért nem más?
@[imi]: Nemfeltétlenül. Az első négyzáz esetében igen, de a maradék 500 már magától jelölt be.
Miért nem lehet twitteren helyre keresni? Rögtön tudnám, hogy magyarokat hogy találok meg.
@e-lias: @e-lias: twitterholic.com - itt próbáld, vagy turulcsirip.hu
Hol lehet bejelenteni, hogy elétük az 1000 követőt?
Nekem bejön ez a Twitterezés dolog... Szeretek hallani a celebekről... Valamelyik nap kutakodtam is egy kicsit a neten, hol találhatnék igazán jókra párat találtam csak a Blikk is jó, meg asszem ha jól emlékszek a Tabu Tv ... Néztem sok képet, ja meg felfedeztem,hogy van Videó is jókat röhögcséltem.... Jó cuccok vannak ott