Joost: itt a kínálat a publikus nyitásra

Na nézzük, miket lehet nézni hamarosan a Jooston, köszönhetően a viacomos megállapodásnak: Laguna Beach, Beavis & Butthead, Real World, Punk'd and My Super Sweet Sixteen, Stella, Freak Show, Country Music Television, MTV2, Logo, Spike TV, mtvU, Flavor of Love, Surreal Life, and I Love New York, Soul of a Man, Comic View, American Gangster. Ez nem annyira vonzó, főleg, hogy se a South Park, se a Colbert Report nincs benne. Cserébe viszont jönnek az egész estés mozifilmek a Paramounttól. Nem csak klasszikus, hanem mostaniak is. Ennél többet egyelőre nem tudni. A hivatalos indulásra elvileg mindet benyomják a p2p videómegosztóba.
Ja, még van egy meghívónk a bétaverzióhoz. Aki szeretné kipróbálni, dobjon mailt. Elkelt.
Címkék: videómegosztók joost
2007.02.21. 16:56. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Remélem, lesz The Tonight Show with Jay Leno is... és Oprah :)))
Én eleve idegenkedek minden cégesen irányított tartalommegosztástól, de ez valószinűleg hosszú távon is életképes lesz - már ha javítják a felhozatalt, mert ez egyelőre katasztrofális...
Ha valakinek van, küldjön legyen szíves meghívót! Most már szabadon lehet.
Előre is köszi!