Itt a Joost első reklámfilmje


Kicsit porosra sikerült a Joost első reklámja, mely - a helyzet komikuma - a nagy rivális YouTube-on terjed, és valószínűleg oda is készült. Bár nem kizárt, hogy egyelőre van pénze a Kazaa és a Skype alapítóinak (az ő találmányuk ugye a Joost) a tévés megjelenésre is. Szóval hamarosan publikus lesz, úgyhogy aki még nem próbálta, nemsokára megteheti. Addig is itt lehet sorban állni a tesztverzióhoz. Jelenleg ezeknek a tévéknek a műsorait lehet nézni.

Korábbi írásaink a jobb minőséget biztosító p2p-alapú, jogtiszta videómegosztóról itt és itt olvashatók.
Címkék: videó joost
2007.03.31. 00:46. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elég gyenge ez a reklámfilm, nem mondom, de legalább adott már a Joost valami életjelet.
Első pillantásra a legjobb adókat csak ***** amcsiknak lehet nézni (nonsense!), de úgy tűnik, hogy a Worldwide cuccok között is lesznek haladós dolgok. Legalábbis remélem.
hát annyira nem késztetett beszarásra a channel list :/
Talán 2-3at láttam amit tudatosan keresni fogok.
Azért remélem bővülni fog még a repertoár.
Ez a reklámfilm biztos bejön a nagyon-nagyon elit művészlelkeknek, akik dekódolják a többrétegű szimbolikákat, de az szinte biztos, hogy nehezen szólítja meg az átlagos fiatalokat, pedig ők viszik a hátukon a webet.
?!?!?!?
Elég jó lett ez a reklám, persze csak mi magyarok tudunk róla Öveges profra asszociálni :-)

"how-it-should-be"-TV... :D

A legjobbakat neki!
Hali,
A Viacom-mal kötött üzlet miatt a komplett MTV csoport, a Nickelodeon csoport és a nagyágyú, a teljes Paramount Pictures tartalma rövid időn belül hozzáférhető lesz a Joost-on.
Komoly média cirkusz várható, mert nagyon fájó sebeket szaggat fel a Joost a mai kábel és satellite alapú videó elosztásban meggazdagodó cégek között.
Hosszú távon könnyen válhatnak a mai kábeltévék, satellite és IPTV operátorok szimpla Internetszolgáltatóvá, ha nagyon gyorsan nem csinálnak valamit.

Ahogy ügyvéd barátom fogalmazott:
"Isten bocsássa meg tevékenységüket ezeknek a drága embereknek..." :)

Jók legyetek,
N