Felvásárolták egyik kedvenc vlogunkat

A CBS vette meg caklipakli az egyik legnépszerűbb, tőzsdei hírekkel foglalkozó videoblogot, a Wallstripet. A vlog három készítője így a jövőben a CBS főállású munkatársa lesz. A dealt egyébként stílusosan a Wallstrip legutóbbi adásában is bejelentették:

Egyrészt nagy dolog ez a felvásárlás, hiszen a sikeres vlogokra eddig nem nagyon figyeltek fel a hagyományos médiánál. Pedig vannak köztük annyira jók is, amik lazán lepipálják a hírműsorok többségét. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a CBS-nek mi a célja a vloggal. Talán lesz belőle normál tévéműsor is. Egy kicsit veszít majd a bájából. De azért egy minisikersztori, amire például Magyarországon valószínűleg nagyon sokáig nem lesz példa. Ha lesz valaha egyáltalán.

Vicces lezárása ez a felvásárlások hétvégéjének.
Címkék: média vlog
2007.05.22. 10:37. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hö a Google megvette az Internetet!
You are a LIAR! :D