Kávéhoz: szexi videók és webkettő diákoknak

A LinkedIn egy nagyon okosan és jól felépített közösségi oldal, ami szerintem megtalálta azt az egyediséget, mellyel lazán versenyre lehet kelni a nagy közösségi oldalakkal. Ugye gyakorlatilag egy karrierépítő szájtról beszélünk. A tengerentúlon egyelőre folyik a harc, hogy akkor most a Facebook-e a jobb álláskeresésre, karrierépítésre, vagy a LinkedIn. A hír, aminek nyomán lehet egyre komolyabban venni a párharcot, hogy a Facebook történelmi lépése után a LinkedIn is API-t fog nyitogatni. Téved, aki azt gondolja, hogy a LinkedIn idehaza nem működik. Egyre több az olyan cég, amely ezen a szájton keresi meg kiszemelt leendő munkatársa kapcsolatait, CV-jét, stb. Ja, a WWD LinkedIn-tippjeit is be akartam ide linkelni.

Aztán, akik még emlékeznek Jessica Hagy Venn-diagramos blogjára, és szerették is, azok hamarosan (na jó, jövő februárban) könyv alakban is kezükbe vehetik a rendhagyó blog postjait. Addig meg pólók...

Bár a YouTube-on még a legájtosabb erotika sem nagyon szokott megjelenni (hogy csinálják, hogy ilyen hatékonyan tudják szűrni a feltöltött videókat?), azért azt sem lehet éppen mondani, hogy az erotika valamilyen formában azért nincs jelen ezen a konzi videómegosztón. Erről tanúskodik ez a blog. (YouTube-sztori még lesz a héten a Webisztánon, ha nem dönt le teljesen a lábamról a légkondi-megfázás.)

Amíg az amerikai kormány a cyberháborúra készül, addig a világ geekjei a jövő héten esedékes iPhone-nal álmodnak. Nem írnék most erről semmit. Na jó, annyit azért mégis, hogy szerintem elég rizikós early adopternek lenni egy ilyen, a mobilkészítésben nem túlságosan jártas cég esetében, mint amilyen az Apple. De majd meglátjuk persze. Azért ha valamelyik amerikai olvasónknak az első napon megvenni támad kedve, ne habozzon jelentkezni.

Végezetül pedig: a hét postja részemről a ReadWriteWeb összeállítása arról, hogy milyen webkettes cuccokat is érdemes egy mai diáknak használnia. Ez az összeállítás egy nagyobb áttekintést is megérne. Talán majd egyszer. Irány próbálgatni az ismeretleneket. És ha már webappoknál vagyunk, érdemes elnézni a SimpleSpark oldalára, és a Kispadon elolvasni a ClickTale-ről szóló postot. Na ennyi. Mindenkinek kellemes hétkezdést, kávézást.

A posthoz illusztrációnak most a ColorLovers festmény-színkódjai választottuk.
Címkék: kávéhoz
2007.06.25. 00:26. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iphone temaban kotelezo ez: www.youtube.com/watch?v=f_8wuVEYMZ8

oh, azok a kinai futoszalagok!

4 honap alatt, csak 'A prezentacio' alapjan, megtervezni, legyartani es piacradobni a klont, meg ha csak egy szepen csomagolt PDA is, es tPhone nak nevezni: ez versenyszellem!!

+poen1: latni, h csak a gui bemutatott reszei iPhonosak, tobbi orig taiwan.
+poen2: talpas font a menuben
+szuperextrabonusz: windows udvozlohang!!

izgatottan varom az iphone alaku tetriszt.
Baoding, a videó feltöltője közli a kommentek között, hogy ő már átállítgatta a telefont, többek között a win indítóhangot is ő rakta rá.