Új videoblog, újabb techie dívával

Úgy tűnik, Jason Calacanis tényleg minden megpróbál, hogy népszerűsítse új startupját, a Mahalót. Szerintem mondjuk jobban járna, ha 1. valami értelmes dologba kezdene, ehelyett a "human-powered search engine" ökörködés helyett, 2. nem beszélne hülyeségeket, csak azért, hogy a Mahalo bekerüljön a Techmeme oldalaira.

Mondjuk már eggyel jobb ötletnek tűnik Veronica Belmont leszerződtetése, aki talán az egyik legismertebb és legszexibb techie díva (bár anno, egy éve a Webisztán olvasói csak az ötödik helyre szavazták az akkor még a CNet TV-ben ügyködő vloggert.)



A MahaloDaily egy rendszeresen jelentkező videoblog lesz. (Még az is megeshet, hogy a Mahalo keresőjénél is népszerűbb lesz. Ami nem gond, mert a vlogot a daily.mahalo.com aldomain alá kötötték, úgyhogy majd el lehet adni a hirdetőnek, hogy "a Mahalo, lám, egyre népszerűbb kereső".) Ez itt fent a műsor trailere, melyben Calacanis és Veronica végigveszik, hogy kikre nem szeretnének hasonlítani. Azt nem mondanám, hogy vicces ez az első epizód, de mondjuk éppen nem is kínos. Nem gondoltam volna, hogy Calacanisszal kapcsolatban ilyen mondatot is le fogok még valaha írni. (Aki emlékszik még...)

(Amúgy Veronica "munkahelye" a Twitter főhadiszállásán van. A fenti videó is ott készült. [A Twitter ma sütőtök színű logóval jelentkezett. Szóval ők is elkezdték ezt a Google-féle logópimpelést. Eszpee-nek tetszett.])
Címkék: bulvár videó jason calacanis vlog videóblog celeb2.0
2007.11.01. 09:24. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Időnként még fel is lehet nevetni rajta, ötletes.