Kávéhoz: közösségi szoftverletöltés, családfák, lolinátor

NemHír#1. Mostantól a Downloads.hu-ra nem csak a szerkesztők linkelik be az ingyenes és próbaverziós szoftvereket, hanem az olvasók is -. regisztrációt követően - bővíthetik a szolgáltatás adatbázisát.

NemHír#2 Egyik olvasónk ajánlotta figyelmünkbe a LOLinátort. A Webisztán macskás verziója ilyen lenne. Az utóbbi időkben haldokló Pornolize méltó utódja.

NemHír#3 Az iwiw exporter kontra iwiw vita egy merész, és meglehetősen fura fordulattal béketárgyalásokba tokollott.

NemHír#4 Szintén olvasó ajánlotta figyelmünkbe, a PicLens maces ff-kiterjesztését. Akik nem Macen nézik a világot, azoknak itt a bemutató videó.

(Na, mégis maradtam a "Kávéhoz" megjelölésnél. Decaf ide vagy oda. A családfaépítésről meg majd holnap írok. További nemhírek még a Személyes újságban. Webisztán olvasók törzsasztala továbbra is a Facebookon. Kellemes hétkezdést mindenkinek.)
Címkék: kávéhoz
2008.01.21. 13:43. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Piclens 3D Wall windows alatt is működik. Tesztelve.
És nagyon király! :P
Hmm, a családfásra kíváncsi leszek, mert ahogy most ránéztem a hivatalos állami programot (csaladfa.emlekezet.hu) annyira sűrűn frissítik, hogy még OM van rajta, meg MB mint miniszter (tehát kb. 2 éves lemaradás). Viszont ezt is a Virgo csinálta.
Indafotó mikor fogja tudni a PicLenst?

Jó lenne ha a Webisztán kicsit odahatna, mert zseniális. :-)


Kösz,
T.