Kávéhoz: nyeremények, videó és egyéb nézelődnivalók

Még egy kicsit arrébb van (egészen pontosan május 17-én), de azért már most szólunk, hgogy a Webisztán-olvasók hamarosan belépőket nyerhetnek a Game Developers Forumra. Szóval érdemes figyelni minket. (A játékot még nem találtuk ki. Ebben is segíthettek. 2 sima + 2 VIP-jegy várja gazdáját.)

Aztán. Múlt héten sikerült egy teljesen értékelhetetlen videót is készítenem a zürichi Google központban. Azért ha már megvan a felvétel, megosztom ezt is veletek.



Tegnap mutatta egyik barátom házilag fejlesztett webszolgáltatását. Kábé olyan mint a Techmeme, csak épp a magyar híreket kísérli meg összerántani automatikusan témacsokrokba. Ha lesz publikus verzió belőle, nyilván majd részletesebben is írunk róla.

Amit mostanában próbálgatok, az a SecondBrain, a TabKit, a Paragraphr, a TweetVolume, a Tweetscan, a Seekmp3.info és a megújuló állás.ma.

Gyorsolvasni tanulok, Star Wars-epizódokat mixelek, és lélekben készülök a holnapi IBM-konferenciára.

Címkék: kávéhoz
2008.03.12. 16:34. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"magyar híreket kísérli meg összerántani automatikusan témacsokrokba"

ilyen portál már van és üzemel:

www.hireso.hu

használjátok örömmel
Erről az jut eszembe, hogy imádom a kávét. :D
Igen, de azokrol (rolatok) nem fognak reszletesebben irni >;->>>>