Egy hét emailjeiből...

Egy hét távollét után persze felgyűlnek a mailek a postaládában. Ezekből válogattam ki nektek párat. Hátha érdekes lehet. Olvasatlanul másolgatom ide, kizárólag tárgysor alapján az infókat...

A Gemius elindította Rankings.hu szájtját, melyen többek közt a hazai böngésző-, kereső, és oprendszer-használatról találhatunk statisztikákat.

Aztán, megújult a Családfalu.hu. A szájtról korábban már megemlékeztünk. Most ezt küldték:

Az elmúlt hónapok tapasztalata alapján jelentősen átalakítottuk a portált, új funkciókkal egészítettük ki, tökéletesítettük a grafikai megjelenítést, valamint jelentősen meggyorsítottuk az oldal működését. Lehetőség nyílik képek feltöltésére is.

Jó hír, hogy elindult a Blog.hu új címlapja. Valamint, hogy a Blog.hu adminfelület wysiwyg-szerkesztője immár Firefox 3 alatt is jól kezeli a linkbeszúrást. Most az idézetté alakítás döcög, de nyilván ez is megoldódik hamarost. 

Jött még egy olyan sajtóhír, hogyaszongya:

Szeretettel várjuk a Neumann János Digitális Könyvtár és Multimédia Központ Kht. sajtótájékoztatójára, melyen ismertetjük az Elektronikus Információszabadságról szóló törvény 2008. július 1-étől hatályba lépő rendelkezéseit, melyek eredményeképpen újabb 20.000 közintézmény adata válik kereshetővé az interneten.

Meg egy olyan is, hogy...

Elkészült az iWiW Mobil, az iWiW webes alkalmazás mobiltelefonokra kialakított speciális változata. A korszerű fejlesztés kényelmesen használható a legtöbb internetezésre/wapolásra alkalmas készüléken és minden mobil szolgáltatónál elérhető. 2008. június 23-ától alapértelmezett ikonként jelenik meg a T-Zones szolgáltatásban az iWiW elérés opciója. Az iWiW Mobil az iWiW webes közösségi portál mobilkijelzőkre optimalizált változata, amely a régi és új telefonkészülékeken egyaránt működtethető.

Az m.iwiw.hu oldalról van szó, mint bizonyára már tudjátok.

Szintén a mailboxomból tudom, hogy:

A Dalok.hu a teljes zenei élmény megteremtése érdekében Magyarországon elsőként teszi elérhetővé repertoárját ún. veszteségmentes (lossless) tömörítésű FLAC formátumban.

És akkor végül, de nem utolsó sorban nézzük, hogy olvasóink milyen témákat ajánlgattak nekünk, míg távol voltunk a web zajától:

Még az egy hét szünet előtt kaptam egy felkérést a Hír TV egyik műsorába. Az egyik postom miatt kérték, hogy szerepeljek. Most látom, hogy közben lement az adás.

Még ezt a napot pihenéssel töltjük. Találkozunk hétfőn reggel itt, a Webisztánon. Kellemes strandolást mindenkinek. (Offtopik: aki volt már Balaton Soundon, elmesélhetné, hogy érdemes-e bevállalni ezt a fesztivált avagy sem. Valamint: igaz-e a hír, hogy naponta csak 500 levelet lehet küldeni a Gmailben? És küldött-e már valaki száznál több emailt egyáltalán egyetlen napon? Pfff..)

Valamint, sok-sok hónap (talán év) után ismét van képernyővédőm. Ez itt.

Címkék: kávéhoz
2008.06.29. 10:26. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"üldött-e már valaki száznál több emailt egyáltalán egyetlen napon?"

Eddigi rekordom 34 e-mail volt egyetlen napon, mikor távúton akartak páran találkozót szervezni, és rám bízták az ugyintézést... :S
sound: a hely király, efotton voltam ott két éve. egy próbát megér. nekem nem jön be, ennyit nem adok fesztiválért. elég nekem a volt meg az efott.
a gmailben telleg 500/nap a limit, a spammerek miatt. ha tulleped kitiltanak egy napra - de nekem szerintem a rekordom inkabb 5/nap mint 500 :)
„Valamint: igaz-e a hír, hogy naponta csak 500 levelet lehet küldeni a Gmailben?”

Nyilván ha a google írja, akkor nem.
Jó ez a screensaver, felraktam én is. Először magyarra állítottam, de el volt gépelve a hónap neve, úgyhogy maradtam az angolnál.
pawnsense kellene midi keyboradra is, de egyébként rotfl
Miben változott az iwiw mobilfelülete? Ugyanolyan, mint háromnegyed éve is volt... legalábbis az én telefonomon.
nekem is bejön a Screensaver, nekem se volt már vagy 3hobapja csak a fekete kép, de ez jobb. köszi.
kb. 5 eve hasznaltam utoljara kepernyovedot, most a DropClock van fenn: scr.sc/products/dropclock/ de ez a masik ido kijelzos se rossz!
nekem nincs képernyővédőm, de speciel ez sem tetszik ):
BalatonSound: a felhozatal igényesebbnek tűnik, az áfásabb jegyárak miatt pedig nem szaladsz bele mindenhol beekizett kamaszokba. A többi ugyanaz.. tavaly 650 volt egy 3dcl-es heinken, ami grátiszként meleg is volt. A kajasok ugyanaz mint az altalanos magyar vendeglatas: lehuzas ezerrel. Napkozben elvezheted a balatoni tajat.. ahogy uszkalnak a csikkek meg sorospoharak a balatonban, esetleg vidaman pisalnak is bele (a trambulinrol..)
Hajnlara ugyanaz a hedonista plasztikpoharmezo fogad mint minden fesztivalon, csak itt a balatoni taj a hatter a dologhoz.
most ez igy lehangoloan hangzik, pedig konkret baj nicns a "szunddal" (ahogy a helyiek mondtak, csak annyi mint altalaban a fesztivalokkal.
ha meg nem voltal, megeri csekkolni. Kar hogy Fatboy SLim az ilyen vasarnapi lehetetlen idopontra kerult..