Érkeznek a pályázatok a DEMO '08-ra

Marci pénteken délben írt egy postot az IDG startup-versenyéről. Pénteken este pedig kaptam egy emailt az egyik szervezőtől, amiben azt újságolta el, hogy a post megjelenését követően máris 9 pályázat érkezett be hozzájuk.

Ez nagyszerű hír. Remélem, november 20-áig még befut jópár pályázat a magyar fejlesztői csoportoktól, és tényleg egy jó és érdekes konferencia kerekedik majd ki az egészből. Mutassuk meg, hogy idehaza is lehet innovációval és tenniakarással nagyszerű informatikai projekteket tető alá hozni.

Ha a Gravitynek sikerült, miért ne sikerülne nektek is? Most meg lehet mutatni, hogy a klónkultúrán túl is működik a magyar szürkeállomány. A beválogatott projektekről természetesen itt, a Webisztánon is be fogunk számolni.

Címkék: magyar konferenciák startup
2008.11.08. 10:40. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Gravitynek gratulálok, a többieknek meg a legjobbakat, mutassuk meg, hogy bőségesen vannak jó ötleteink! :)