Szavazáscunami, helyzetjelentés és köszönet

Na, akkor értékeljünk. A vlogger csajok és startup reprezentánsok versenyét magas fölénnyel nyerte meg a Rocketboomnak Joanne Colan (19%, 23 szavazat). Második lett a Wallstrip, Lindsay Campbell segítségével (12%, 15 szavazat). Ezzel az eredménnyel maximálisan együtt is tudunk élni. Happenly, mi is ezt a két vlogot követjük napi rendszerességgel.

Második szavazásunk kérdése úgy hangzott, hogy mi volt az év cikije. Nem meglepően a ''Nincs valakinek egy iWiW-meghívója?'' nyert (18%, 94 szavazat), és csak a szerény ezüstérem maradt a Privinek (13%, 70 szavazat).

Majd következtek az év mütyürjei. Az iwiwtovcardé az aranyérem (18%, 18 szavazat), és csak a második lett a Jó-hely szilveszter különkampánya (15%, 15 szavazat).

Végezetül 2007 félelmetes rémei következtek. Megdöbbentő, már-már rémísztő magabiztossággal nyert a "Jönnek a 3D-s, hangos emotikonok" válaszlehetőség (19%, 134 szavazat). A csöndes második helyezett lett a "bannerhirdetések teljesen kiszorítják a hasznos tartalmat" (17%, 120 szavazat). Összesen közel 800 szavazat érkezett a négy témában együttvéve.

Nézzétek a Rocketboomot, Wallstripet, adjatok iWiW-meghívót megszorult ismerőseiteknek, hadd mentsék ki vcardként a kontaktjaikat ők is. Ne féljetek a gonosz emotikonoktól és a bannerektől. Ha nem tudjátok, hova mentek szilveszterezni (mi sem tudjuk még), nézelődjetek a Jó-helyen.

Minden egyes olvasónknak, külön-külön is nagyon fasza új évet, és önfeledt szilveszterezést kívánunk. Külön üdvözöljük azokat, akik véresen komolyan vették ezeket az év végi szavazásokat. Szóval minden jót. (Mi meg pörgünk tovább.)
Címkék: toplista
2006.12.30. 14:20. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hat azert ez a snap.com-os stuff is eleg felelmetes. :D
mondjuk az orommel tolt el, hogy az rss-ekrol is _probal_ csinalni egy kepet, de csak porgeti a loadert.
Kísérleti jelleggel van az oldalon. Ha nem jön be, úgyis levesszük.
nekem amugy az otlet nagyon tetszik, ez kb. olyan mint az opera tabokrol keszitet preview-ja. eshat browser szinten globalisan lenne jo ezt csinalni.
az iwiw meghívó kérése tényleg gáz, inkább g-mail meghívót kérne mindenki...
gmail meghívója úgyis van minden gmailesnek egy zsákkal....
頑張って下さい。
岡崎市 不動産
[www.okazaki-fudousan.com/loan.html 岡崎市 不動産]
[url=www.okazaki-fudousan.com/loan.html]岡崎市 不動産[/url]