Kávéhoz: Special Easter Egg Edition

Kezdjük egy húsvéti blogszemlével. A szoftverfejlesztés művészetéről ír Kulcsár Zsolt, aki a Synergon vezető fejlesztőjével készített interjút. Aztán, a szemantikus webről írott postom ihlette meg egy másik blog íróját. Az Opteamus projekt és a szemantikus web áthallásairól szól a vállalati blog postja.

Aztán, barátaink már nagyon készülnek az idei Next Webre. Elég jó előadókat sikerült megint elhozni Európába.

Ha majd jön végre az iPhone 2.0, végre én is kipróbálhatom, hogy tényleg ez a készülék-e a mobil blogolás csimborasszója...


Hogy egy kicsit belsős dolgokról is kotyogjak. Azon túl, hogy elindult az IndaMail publikus beta, valamint tesztelhető az IndaFon 2.0 (meetup/indafon), és hamarosan érkezik az IndaGeo, újabb híreim vannak innen, az Inda projektből. Hamarosan újabb mérföldkőhöz ér az IndaFotó. Ennek alkalmából szervezünk egy kis photowalkingot. Ha van kedvetek csatlakozni, valahogy jelezzétek felénk.

Más. Láthatóan sok olvasót érdekelt a Szonda Ipsos - Gemius felmérés boncolgatása. Ebből arra mertem következtetni, hogy a jövőben is érdemes ilyen kutatási eredményeket megosztani veletek. Úgyhogy rajta leszünk a témán.

A Firefox 3 mellett érdemes még próbálgatni az új Safarit (wineseknek is). Tényleg klassz. Úgy tűnik, a Microsoftot leszámítva mindenki képes jó termékeket készíteni a böngészőpiacon. (Nincs kedvem még egy esélyt adni az IE8-nak. De tényleg.)

Kellemes IRL easter egg keresést mindenkinek.
Címkék: konferenciák kávéhoz iphone inda
2008.03.23. 11:30. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Indafont már optimalizálni kellene Operára is, mert így szinte semmi nem mukodik nekem...

1 oldal miatt meg nem váltok bongészot, inkább nemhasználom az oldal...
Miért kell belinkelni még el nem készült dolgokat. Ha viszont reklám vagy ismertetés szinten teszik be akkor legalább egy tájékozatató oldal lenne a helyén, hogy mi is lesz ez és miért lesz érdemes visszalátogatni a kezdéskor. Így csak egy login vár amikor fellépek ami a tesztelőknek vagy fejlesztőknek van, és ha nem lépek be (amit a nagy többség nem tud még megtenni) akkor egy homályos már-már rejtélyes screenshot vár. bravo.
naja... kicsit tényleg korai volt ezt belinkelni... :S
tobias: nem volt ugyan tulreszletezve, de az indafon link mogott zarojalben szereplo "meetup/indafon" azt akarja jelenteni, hogy a felhasznalonev meetup a jelszo pedig indafon.

Amugy jol nem mukodik nekem sem FF2.0-val. Regisztracio utam odaig jutott a dolog, hogy "Toltodik", aztan ujratoltve az oldalt meg mindig jelszot kerne, holott az indapass-ba be vagyok lepve. Azt nem probaltam ki, hogy ha az indafon fooldalan levo jelszokero ablakba is bemasolom a jelszavam, akkor vajon beenged-e, mert nem azert eroszakoltatok rank ezt az indapass dolgot, igaz-e?

Ja, amugy nem akarjatok megszerelni? Meg mindig minden atkozott blogbol vagy egyeb szolgaltatasbol kulon kene belepni, ha epp nincs bejelentkezve az ember, ahelyett, hogy egy kozponti url-re iranyitana (pl. pass.inda.hu). Ez eleg nagy sz... visszalepes azoknak, akik password managert hasznalnak.
Se reklám se ismertetés nem volt.

Csak tájékoztatás, hogy hamarosan jon. ;)

A TV-ben a mozi filmek tartalmát se mondják el. ;)

Amúgy az Indafont leteszttelheted, ahogy írva van, ott a felhasználó és a jelszó is. ;)
Valószínű, hogy ők nem az indafon-ra, hanem az indageo-ra gondoltak...
új indamail, post eltűnt, spam beindult! mi a fasz van mostanában az indexszel?