Kávéhoz: ez történt a hét végén velünk

Megígértük, hogy Webisztán-hétvége lesz. Bár sok mindenről nem írtunk, így például az állítólagos új Google.com layoutról, vagy a feedgyakorlatokról vagy a Bubble Gururól, de azért néhány témára maradt idő:

Címkék: kávéhoz
2007.05.06. 22:21. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Es arrol nem is irtok, hogy az IBM, az Intel meg a f.szomtuggyami szepen bekoltozott a Second Life-ba, ott meg csak europaiak vannak szinte, akik nem epp a celkozonseguk?:) Sz'tem ez a het poenja volt.
A hét poénja az, hogy "age verification" címén mostantól a Second Life lakóinak
név, lakcím, szűletési dátum és útlevél vagy egyéb, államilag kiadott azonosító írat számát kell leadniuk, ha szeretnének mondjuk egy harci elemeket is tartalmazó SIM-be eljutni (konkrétan adult területekre, de ide tartozik a "violence" is, nem csak a sztriptízbárok), ezt két hét múlva vezetik be, és igazából semmi konkrétumot nem közöltek az emberekkel, sőt, még a bejelentést is kizárólag a blogjukra szorították, tehát SL-en belül semmi értesítést nem küldtek erről.

Na most azt "adult" meghatározással az a probléma, hogy biztos ami biztos alapon minden normális hely erre van állítva, nehogy gond bármi gond legyen.

Na, ez volt a hét poénja.

blog.secondlife.com/2007/05/07/more-on-identity-verification/

blog.secondlife.com/2007/05/07/more-on-identity-verification/
Eh, az előbb kétszer ugyan az került bele.
Ez az első postjuk, a fenti a második.
blog.secondlife.com/2007/05/04/age-and-indentity-verification-in-second-life/

Csak mert annyit írtatok az SL-ről, ez is legye itt :)