Kávéhoz: sok-sok jóhír, átlátszó laptopokkal

A hét legszebb fotója a Flickren részemről ez volt:


Ha már fotómegosztók, a Google Picasa-albumoknál mostantól lehetőség van arra, hogy egy adott képet egy gombnyomással megnyissunk Photoshopban. A személyre szabható gombokról bemutató videó is készült:



Extrém jól halad múltkori felhívásunk nyomán a Facebook interfészének fordítása. A post megjelenése előtt 6 fordító összesen 404 kifejezést magyarított. A post megjelenése után két nappal 166 fordító összesen 2991 kifejezésnél tart. Úgyhogy már nincs sok hátra az alapszótárból. (Ja, én meg annak külön örülök, hogy a Facebookon a Webisztán-csoportnak immár 547 tagja van.)

Jó egy hete számoltunk be nektek a Greener One nevű amerikai-magyar startup indulásáról. Arra is kértünk benneteket, hogy szavazzatok rájuk a Net2 Mashup Challenge-en. Nos, a jó hír az, hogy a Webisztán olvasóinak hathatós közreműködésével a Greener One bekerült a top21-be. A Greener One fejlesztői külön köszönik nektek is a támogatást.

Ne felejtsetek el screenshotokat beküldeni kedvenc videojátékotokról. Hétfőn kisorsoljuk a Gamer Developers Forum-belépőket.

Nemsokára megint Meetup. Ezzel kapcsolatban meg az a jó hírünk, hogy van néhány Meetup-pólónk, amit szintén a Webisztán olvasói közt fogunk szétosztani. Részletek hétfőn.

Megkérdeztük tőletek azt is, hogy a StartUP konferencián bemutatott induló magyar szolgáltatások közül melyik szerintetek a legígéretesebb. A 350 szavazatból egyértelműen az Iglue.hu jött ki győztesen. (Véletlenül kihagytuk a szórásból a Geospace.hu-t. Kattintsátok az ő szájtjukat is, nézzétek meg a bemutatkozásukat.)

A Google-lal kapcsolatban volt két vicc is a héten. Az egyik a fekete oldal, a másik a 18+.

Mindenkinek kellemes laptopozást a szabadban a hét utolsó napjára.
Címkék: kávéhoz
2008.03.30. 13:34. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hasznos, csak nem használok Photoshopot. :)

Linuxora nekem elég a Gimp-is...
Amúgy se szoktam képeket buherolni. :D