Kávéhoz: against uborkaszezon

Hétfőn megnéztük, hogy mire használják a cégek a webkettőt, majd a mailfüggés kapcsán elővettünk három gyógypirulát.

Megemlékeztünk a lonelygirl15 folytatásáról, melyhez egy eszement fordulattal még Derridának is köze van. Közzétettük a hónap legrelevánsabb sajtóközleményét, mely egy kicsit Tóta W revival, de azért szerettük.

Volt két mondatunk a Treehugger felvásárlásáról (csak hogy legyen nyoma), majd szemügyre vettük a Picnik online képszerkesztő alkalmazást. A Vatera elektronikus számlát vezetett be, és erről is a Teszvesz + Posta élményünk jutott eszünkbe.

A Gawker buliban videóra vettük, amint Orosz kolléga élete gyökeresen megváltozik. Aztán szintén a Webisztánon olvashattatok először arról, hogy hamarosan átalakul a Gawker.

Beszámoltunk egy újabb iWiW hackről, és a Facebook fura szerencsétlenkedéseiről. Belefutottunk egy iPhone-postba is.

Aztán vasárnap reggel a feedolvasómban kattintgattam, és mindjárt az első item, amibe belenéztem, ez volt. Jé, gondoltam magamban, mennyire hasonlít ez a képillusztráció ahhoz a grafikához, amit még májusban faragtam az egyik postomhoz. Ehhez itt. Aztán látom, hogy az amerikai post alá oda van írva, hogy "Image courtesy of Webisztán". Na, szóval ez a nap lolja.
Címkék: kávéhoz
2007.08.06. 09:01. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az index főlapja nem működik valami tökéletesen, pl. a kép/videó galéria váltásához az egész oldalt újra kell tölteni..
tudom nem ide tartozik, bocs!